Isännöitsijä-Tiliasioimisto Ylitalo

Tilitoimistopalvelut

Kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelut kaikille yhtiömuodoille, myös maatalouksille tarkasti ja luotettavasti ammattitaidolla (KLT) ja eri sukupolvien tiedoilla ja kokemuksella. Asiakas voi valita täysin paperisen tai täysin sähköisen kirjanpidon ja kaikkea siltä väliltä ja lisätä halutessaan sähköisyyttä pikkuhiljaa.

Käytössä on asiakkaan toivomuksen mukaan joko Sonet Premium tai Fennoa- kirjanpito-ohjelma taloyhtiöillä Domus-isännöinti-ohjelma. Lisäksi on käytössä mm. palkanlaskentaohjelmat ja Veroni verolaskentaohjelma eri yhtiömuotojen yrittäjille ja mahdollisille palkansaajapuolisolle.

Pienen tilitoimiston etuja on esim. että tiedät aina, kuka tekee kirjanpitosi ja kenen kanssa asioit, mutta opit nopeasti tuntemaan myös meidät kaikki ja tarvittaessa voit kysyä neuvoja keneltä tahansa meistä ja halutessasi myös itse valita kirjanpitäjäsi. Pystymme hyvin palvelemaan yksilöllisesti erilaisia asiakkaita juuri heidän haluamallaan tavalla ja esimerkiksi palkat laskemaan samana päivänä kuin ne meille ilmoitetaan ja yleensä monissa kysymyksissä olemaan avuksi saman tien ilman mahdollista ajan varausta.

Kiinnostuitko tilitoimistopalveluista?